Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traficul rutier spre litoral este foarte intens

Postat la: 12.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traficul rutier spre litoral este foarte intens, sambata dimineata, politistii recomandandu-le soferilor rute alternative la A2.

Conform Centrului Infotrafic, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, dar si pe DN Centura Bucuresti, catre autostrada A2 (intre Popesti si Pantelimon), potrivit News.ro. Politistii le recomanda conducatorilor auto sa foloseasca si alte rute catre Constanta, cum ar fi:

-DN2 Bucuresti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta;

-DN3 Bucuresti - Lehliu - Calarasi - traversare cu bacul spre Ostrov - Adamclisi - Constanta;
Citeste si:

CNAIR a anuntat restrictii de circulatie pe doua sectoare din Autostrada Soarelui pana in 15 august
Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii. Vizibilitatea sub 100 de metri
Aproape 50 de soferi care au depasit viteza legala pe A2, depistati dintr-o masina de politie neinscriptionata

-DN3 Bucuresti - Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara - Fetesti - A2 Fetesti - Cernavoda, DN22C Cernavoda - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanta (cu mentiunea ca este posibil sa apara probleme de trafic la statia de taxare de la Fetesti).

Politistii ii sfatuiesc pe soferi sa mareasca distanta de siguranta in mers, iar daca incheie o coloana de autovehicule, sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa franeze din timp.

Aproape toate locurile de cazare din statiunile de pe litoral au fost rezervate pentru minivacanta de Sfanta Maria, cand vor avea loc si manifestarile de Ziua Marinei, vineri doar cateva hoteluri mai avand oferte "last minute" care incep de la 293 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele din Neptun-Olimp si ajung pana la 799 de lei pe noapte, cu "ultra all inclusive", la un hotel de patru stele din Mamaia.

Turistii care se vor afla pe litoral in minivacanta de Sfanta Maria vor putea lua parte la numeroase evenimente - concerte, festivaluri de rock alternativ, festivaluri folk, spectacole de muzica simfonica -, dar si la manifestarile de Ziua Marinei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE