Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traficul feroviar, afectat în Capitală. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Postat la: 01.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Circulaţia trenurilor a fost întreruptă, la intrarea în Bucureşti, în zona Gării Băneasa, deoarece un bărbat s-a sinucis aruncându-se în faţa unui tren care circula pe ruta Constanţa - Bucureşti. Traficul feroviar din Gara de Nord a fost afectat de eveniment.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă în zona Gării de Nord şi a Gării Băneasa, în urma unui accident mortal. În jurul orei orei 20.20, o persoană a fost lovită de trenul care circula pe ruta Braşov-Bucureşti-Constanţa, în zona Griviţa.

Mecanicul de locomotivă a relatat că un bărbat s-a aruncat în faţa trenului IR 1587, între staţiile Bucureşti Nord şi Bucureşti Băneasa, în zona haltei Pajura. Poliţia Transporturi a venit la faţa locului.

Trenurile au aşteptat terminarea cercetărilor la faţa locului şi degajarea zonei. Procedura este ca până la finalizarea cercetărilor, trenurile care tranzitează această zona vor fi oprite temporar în staţiile de pe traseu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE