Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traficul de internet mobil s-a dublat in prima jumatate a anului 2017 fata de aceeasi perioada din 2016

Postat la: 23.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In prima jumatate a acestui an, traficul de internet realizat prin intermediul retelelor mobile s-a dublat fata de prima jumatate a anului 2016, de la 71 mii TB la 145 mii TB, conform celui mai recent raport de date statistice al ANCOM privind piata de comunicatii electronice din Romania.

'Asa cum era de asteptat, consumul mediu lunar de internet mobil pe fiecare conexiune a depasit 1 GB, crescand de la 0,63 GB, cat se inregistra in primul semestru al anului 2016, la 1,20 GB in prima jumatate a acestui an', a declarat presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, prezent la un eveniment organizat joi de Consiliul Concurentei.

Datele prelucrate de Autoritate arata ca, in Romania, numarul total de conexiuni la internet mobil de banda larga era de 16,6 milioane la mijlocul anului 2017, in crestere anuala cu 13%, iar rata de penetrare a internetului mobil la nivel de populatie a ajuns la 85%, in crestere cu aproape 10 puncte procentuale fata de mijlocul anului anterior.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE