Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trafic infernal deja pe Valea Prahovei si pe A3

Postat la: 29.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traficul rutier este aglomerat pe Valea Prahovei, sambata dimineata, masinile circuland in coloana intre Predeal si Azuga si intre Comarnic si Nistoresti. Si pe autostrada A3 Campia Turzii - Gilau se circula ingreunat, iar la intrarea pe DN1 masinele merg in coloana, cu viteza redusa.

Potrivit Centrului Infotrafic, la aceasta ora, valorile de trafic sunt in crestere pe DN1 Ploiesti - Brasov. Pe tronsonoanele Predeal - Azuga - Busteni si Comarnic - Nistoresti, autovehiculele circula in coloana pe sensul de mers catre Ploiesti, cu o viteza medie de rulare de 30 - 40 de kilometri pe ora. Mai multe echipaje de la politia rutiera sunt prezente pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, pentru fluidizarea traficului si pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Si pe autostrada A3 Campia Turzii - Gilau se circula ingreunat din cauza numarului mare de autovehicule. La iesirea de pe autostrada si intrarea in DN1 spre Targu Mures, se circula extrem de greu, in coloana cu viteza redusa de deplasare. Soferii sunt sfatuiti sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la iesirea din autostrada si intrarea in DN1E60.

Politistii amintesc ca, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere grave, conducatorii auto trebuie sa circule cu prudenta sporita, sa adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului si vizibilitate, sa pastreze distanta in mers intre autovehicule pentru a putea efectua orice manevra in conditii de siguranta si sa utilizeze centurile de siguranta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE