Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trafic feroviar blocat în judeţul Hunedoara după ce un TIR a căzut pe calea ferată

Postat la: 16.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traficul feroviar în judeţul Hunedoara este blocat miercuri dimineaţa între staţiile Dobra şi Holdea, după ce un tir a ajuns pe calea ferată şi a blocat circulaţia trenurilor pe tronsonul Ilia - Lugoj, informează CFR SA.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că traficul feroviar în judeţul Hunedoara este blocat la această oră între staţiile Dobra şi Holdea, după ce şoferul unui autotren, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul şi a ajuns pe linia de cale ferată, blocând circulaţia trenurilor pe tronsonul Ilia - Lugoj", precizează CFR SA.

Până la finalizarea intervenţiilor de retragere a tirului din zona de siguranţă feroviară, trenul IR 1818, care circulă în relaţia Timişoara Nord - Târgu Mureş Sud, staţionează în gara Marginea, până la redeschiderea liniei, iar trenul IR 1837, care circulă în relaţia Iaşi - Timişoara Nord, a fost redirecţionat pe ruta ocolitoare Ilia - Ram - Glogovăţ - Timişoara Nord.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE