Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trafic cu morţi la Ambulanţa Cluj. Un doctor a fost prins în flagrant

Postat la: 12.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Suspiciuni grave la Serviciul de Ambulanță din Cluj, unde doctorii se pare că fac trafic cu morți. Mai mulți angajați ai Ambulanței Cluj sunt bănuiți că se îmbogățeau pe spatele morților, după ce unul dintre doctori a fost prins, marți, în flagrant.

Din primele cercetări, doctorii de pe Ambulanță anunțau angajații unei firme de pompe funebre care sunt cele mai noi cazuri de pacienți care nu au putut să fie salvați, iar cei decedați erau preluați de pompele funebre fără acordul familiei, care era pusă în fața faptului împlinit. Procurorii spun că fiecare angajat primea între 400 și 800 de lei pentru fiecare caz anunțat firmei de pompe funebre. Un doctor a fost prins în flagrant când cerea un avans de Paște de la patronul firmei de pompe funebre. Mai mult, procurorii vor să ceară expertize medico-legale pentru a vedea dacă pacienții decedați chiar nu puteau să fie salvați.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE