Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Toma Petcu, omul lui Chițoiu, recunoaște scris că e incompetent

Postat la: 04.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul ALDE Toma Petcu, omul lui Daniel Chitoiu, care a distrus organizatia PNL Giurgiu, este propus pentru Ministerul Energiei, dar în propriul CV publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor face o precizare ciudată.

El recunoaste practic că este certat cu limba romana si ca nu are competenţe care să-l facă potrivit pentru postul pe care urmează să-l ocupe. La secţiunea "Competenţe şi aptitudini organizatorice", Toma Petcu notează: "Pot asigura managementul oricărui compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu excepţia celui economic." Dincolo de i-ul lipsă din cuvântul "companii", faptul că ministrul propus recunoaşte că nu are competenţe în zona economică poate fi o problema într-un minister care gestionează marile companii din domeniul energetic.

Toma Petcu este de profesie inginer constructor. În ALDE s-a înscris în decembrie 2014, după ce a demisionat din PNL şi din funcţia de subprefect de Giurgiu. În primăvară, Toma Petcu a fost revocat de Dacian Cioloş din funcţia de Preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului in ruma unor suspiciuni de implicare intr-un mare scandal international.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE