Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tolea Ciumac a snopit in bataie trei oameni în Pitești dupa un scandal in trafic

Postat la: 08.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anatolie Ciumac cunoscut ca "Tolea" a bătut trei oameni în Pitești, după o șicanare în trafic. Furios peste măsură, luptătorul MMA s-a crezut în ring și a băgat în spital un șofer cu care s-a luat la ceartă. Nu l-a cruțat nici pe tatăl bărbatului, un pensionar de 65 de ani și nici pe o florăreasă aflată în zonă. Pe toți i-a snopit în bătaie. Pentru fapta sa, Tolea Ciumac s-a ales cu un nou dosar penal.

Scandalul monstru a avut loc, miercuri seară, în apropierea gării din Pitești. Luptătorul MMA, Tolea Ciumac, se afla în mașină, împreună cu soția sa, Alina, care conducea autoturismul. La un moment dat, Tolea și-a vărsat nervii pe un șofer, pe motiv că l-ar fi șicanat în trafic. O banală ceartă a degenerat apoi în violențe, spun martorii.

„Nu mi-a reproșat nimic. Mi-a deschis ușa pur și simplu. A deschis ușa și m-a luat din mașină. (Tolea Ciumac n.red) a încercat să spună că l-am șicanat în trafic, dar ținând cont că eu sunt cât un buletin - 60 de kilograme - și el la 120 de kilograme, nu știu ce puteam să-i fac eu", a spus Marian Apostol. Șoferul a povestit că a ajuns la spital, după ce a fost bătut zdravăn de Tolea Ciumac. Luptătorul MMA s-a răzbunat și pe tatăl bărbatului, un pensionar de 65 de ani, aflat în mașină, dar și pe o florăreasă care a povestit polițiștilor cum s-a întâmplat violențele.

Oamenii care au văzut luptele ca-n ring au sunat la 112. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și mai multe autospeciale ale Poliției. Tolea Ciumac a fost dus la secție pentru a da explicații anchetatorilor. Pentru că a snopit în bătaie trei oameni, luptătorul MMA s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea liniștii publice pentru că victimele nu au depus plângere.

În luna iulie, Tolea Ciumac a fost reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov, după ce ar fi violat și tâlhărit o femeie. Incidentul a avut loc, după lăsarea serii, în dreptul Podului Măgura, dintre Otopeni și Balotești. Tolea Ciumac, aflat la volanul unei Skoda Octavia, a luat de pe stradă o tânără în jur de 22 de ani și a mers cu ea 100 de metri în pădure. Acolo, a dezbrăcat-o și a obligat-o să întrețină relații intime cu el, sub amenințarea unui briceag.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE