Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Timotei Stuparu, noul secretar general adjunct al Senatului

Postat la: 17.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul senator PSD în legislatura 2012 - 2016 Timotei Stuparu a fost numit luni în funcţia de secretar general adjunct al Senatului. Plenul Senatului a aprobat numirea acestuia cu 70 de voturi 'pentru', 25 'împotrivă' şi şase abţineri. Votul a fost secret electronic.

"Conform prevederilor art. 199, alin. 2 din Regulamentul Senatului, secretarul general adjunct este numit de Senat la propunerea Biroului permanent. În şedinţa de luni a Bp s-a hotărât (să se înainteze - n.r.) propunerea către plen pentru numire în funcţia de secretar general adjunct a domnului Timotei Stuparu. Întrucât prin Regulamentul Senatului nu se stabileşte o procedură de vot obligatorie, în conformitate cu prevederile art. 104 din Regulament, propun ca procedură de vot - vot secret electronic, având în vedere că este vot pe persoană", a anunţat ieri preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE