Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teroare in Europa. Un camion a intrat in plin în mulţime la Stockholm

Postat la: 07.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urmă cu puţin timp, autorităţile din oraşul Stockholm, din Suedia, au intrat în alertă, după ce un camion a intrat din plin într-o mulţime care se afla pe-o stradă.

Din câte se pare, totul s-a petrecut în centrul oraşului Stockholm, iar potrivit oamenilor legii, mai multe persoane au fost rănite. Momentan nu se ştie numărul total al victimelor. „Un vehicul a rănit mai multe persoane pe strada Drottningatan", a declarat Towe Hagg, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei. Pana acum se stie de cinci morti si mai multi raniti.

Postul public de radio a relatat că cinci persoane au murit în incident. Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00 (ora locală), în apropierea unui mare magazin, la intersecţia dintre o mare arteră şi cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei. Mai multe echipaje ale Poliţiei au fost trimise la faţa locului, iar zona a fost complet închisă pentru a se putea interveni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE