Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teorie incendiara! Ion Cristoiu vorbeste despre ''iepurii'' lui Klaus Iohannis

Postat la: 26.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat o ipoteza cheie potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar avea in spate ''iepuri'' in cursa pentru obtinerea unui al doilea mandat la Cotroceni.

''Termenul de iepure, folosit inclusiv pentru domnul Dragnea, nu trebuie inteles in sensul ca personajele respective joaca in film. La fiecare alegeri, inclusiv cele prezidentiale de anul acesta, definitorii spun eu, exista in jurul fiecarui posibil candidat, oameni, sub diferite acoperiri, il indeamna pe respectivul. Ii spun: esti pe primul loc, daca vei candida o sa castigi, in sensul acesta. Am formulat o ipoteza ca daca Iohannis vrea ca dupa alegeri, presupunand ca le va castiga, sa schimbe Guvernul si sa aduca inapoi statul paralel, trebuie sa castige primul tur. Al doilea tur nu este o stire. Am lansat o ipoteza ca cei de dreapta, cum ar fi Dacian Ciolos, pot fi niste iepuri pana in preajma alegerilor prezidentiale, cu o saptamana-doua inainte, incalzesc propriul electorat si apoi vine domnul Dacian Ciolos si spune: Ciuma rosie, care este Liviu Dragnea, care vrea sa ne duca pe Luna, trebuie lichidat si in consecinta am hotarat ca alegatorii mei sa il voteze pe Iohannis'', a explicat jurnalistul Ion Cristoiu, in emisiunea lui Victor Ciutacu, la Romania TV.

Este vazuta si Kovesi in scenariu? ''Daca pierde la Bruxelles...Selectia a fost destul de ciudata pentru ca regulamentul nu spune trei. Spune o lista scurta. Nici macar 5 nu au fost, stiu ca au fost inlaturati italienii, care sunt buni la anchete. Daca erau la concurenta, spanioli, italieni, acestia spuneau de ce neamt sau francez. Avem de ales intre doua mari puteri si Kovesi. Clasarea ei pe lista scurta a avut un mare ecou. Procuror european ar fi o vedeta mai mare ca Iohannis'', a adaugat jurnalistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE