Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Tensiunea şi birocraţie incredibilă la Ministerul Transporturilor

Postat la: 27.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ora actuala, la Ministerul Transporturilor condus de catre constanteanul Felix Stroe este o tensiune fara precedent din cauza jocurilor de culise tesute de cativa birocrati privind bugetul de stat si noile contracte colective de munca.

Astfel, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, fostul secretar general al Ministerului Transporturilor in vremea Cuc-ului lui Badalau, Petre Neacsa, si fost director economic anii buni in acest minister, trage sforile ca bugetul institutiei sa nu fie intocmit si urmarit de catre Directia Economica ci de, atentie, Directia de Guvernare Corporativa din cadrul Strategiei de Privatizare si Management. Insa, cel mai mare haos in minister este generat de trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat, fapt pentru care trebuie incheiat un nou contract colectiv de munca la nivelul tuturor entitatilor aflate sun tutela Ministerului Transporturilor. Ca atare, ministerul trebuie sa-si imputerniceasca reprezentantii in Adunarile Generale ale Actionarilor. Dar, controversatul director al Directiei Juridice, Anisoara Cornila, tergiverseaza la nesfarsit semnarea imputernicirilor sau pe cele pe care totusi catadicseste sa elibereze semneaza "cu obiectiuni". De fapt, nu este nicio noutate faptul ca Anisoara Cornila intrucat aceasta este cunoscuta pentru tergiversarea la nesfarsit si fara nicio justificare a eliberarii documentelor minsteruluiui.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE