Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Temutul interlop Pricu s-a predat. Acum e în arest la Penitenciarul din Arad

Postat la: 17.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Așa cum anunța pe pagina sa de facebook, Pricu s-a predat autorităților din România, după mai mulți ani în care s-a plimbat prin Europa și și-a expus „excursiile" pe rețelele de socializare. Dat în urmărire internațională din 2010, Pricu a ajuns în țară joi.

„Sunt sătul să tot fug și voi să nu mă găsiți... Așa că m-am hotărât să vin acasă. Să știe lumea ca vin acasă nu să văd la știri că am fost prins. DREPTATEA NU MI-O DĂ NIMENI, MI-O FAC EU!", scria Pricu în urmă cu 2 zile, pe una din paginile sale de facebook, o postare postată din Frankfurt, Germania.

HANCHEŞ RAUL-NICOLAE, zis PRICU (39 de ani, din Alba Iulia, judeţul Alba) - urmărit naţional şi internaţional pentru: mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Alba, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism, şantaj şi mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Curtea de Apel Bucureşti pentru trafic de persoane, proxenetism, şantaj.

Pricu a primit în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri" 5 ani şi 6 luni de închisoare. Acesta a scăpat, comparativ cu decizia Tribunalului, de un rest de pedeapsă de 1.027 zile de închisoare dintr-o pedeapsă anterioară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE