Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teleormanul lui Dragnea și Giurgiul lui Bădălău, codașe la Evaluarea Națională

Postat la: 28.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Educaţiei a publicat, luni, rezultatele la Evaluarea Naţională, înainte de contestaţii, de unde a reieşit că 76,9% dintre candidaţi au promovat acest examen, rezultatul fiind cu aproximativ două procente mai mare decât anul precedent, când rata de promovabilitate a fost de 75%.

Cea mai mică rată de promovabilitate a fost inregistrata in judeţele Giurgiu (61,2%), Teleorman (63,5%), Mehedinţi (68%) Caraş Severin (69,6%). Practic, primele doua locuri din coada au fost ocupate de judetele controlate de numarul 1 si 2 din PSD, adica Teleormanul lui Liviu Dragnea si Giurgiul lui Niculae Badalau.In Teleorman, județul lui Dragnea, 51,6% din elevi au obtinut medii sub 5 la matematică. In topul performanțelor slabe conduc de la distanță județele Giurgiu (cu aproape 40% medii sub 5) și Teleorman (36,5%). În ceea ce privește proba de matematică, recordul ponderii celor cu medii sub 5 aparține județului Teleorman, unde 51,6% din elevi nu au reușit să obțină această notă. Giurgiu, cu un procent de 50,7% este al doilea județ unde unul din doi elevi nu a luat 5 la matematică, la Evaluarea Nationala de anul acesta. În fruntea clasamentului pe judeţe, cele mai multe medii de promovare s-au inregistrat in judetul Brăila (92%), urmat de judeţul Cluj (90%), Bucureşti (89%), judetul Prahova (87%) şi judetul Galaţi (85%).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE