Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tehnocratul lui Cioloș de la Achiziții Publice, susținut de un consilier a lui Grindeanu

Postat la: 25.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bogdan Puscas, presedintele tehnocrat impus de Dacian Ciolos la sefia Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice (ANAP) vrea cu orice pret sa ramana in functie. Ca atare, isi face drum pentru sustinere pe la Palatul Victoria unde crede ca si-a gasit un aliat de nadejde pentru ramanerea in functie, mai ales de cand a lansat zvonul ca a trecut la PSD.

Este vorba de catre consilierul premierului Grindeanu, Marius Nica, fost ministru al Fondurilor Europene si "umbra" Rovanei Plumb la Bruxelles, la Ministerul Mediului si cel al Muncii. Cei doi se intalnesc saptamanal in sediul Guvernului si urmeaza ca in perioada urmatoare sa plece impreuna intr-o deplasarea externa. Trebuie precizat ca Bogdan Puscas si-a inceput cariera sub umbrela PSD, dupa care a trecut in tabara PDL, fiind chiar director adjunct la Complexul Sportiv National "Lia Manoliu" si vreo luna si director la DMTS Bucuresti, dupa care a aterizat, tot in guvernarea Boc, la Ministerul Educatiei unde s-a ocupat de achizitii publice pe fonduri europene in cadrul programului POSDRU. Prin venirea tehnocratilor la guvernare, Puscas a ajuns consilierul lui Ciolos dupa care a fost numit la sefia ANAP.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE