Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Tehnocratul Dan Costescu se plimbă la Bruxelles și Paris pe banii CFR-ului

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru tehnocrat si garantat de PDL al Transporturilor, Dan Costescu, este in continuare vataful ministerului. Costescu se lauda ca este si sfetnicul pe domeniul feroviar al presedintelui Klaus Iohannis.

In realitate, el figureaza in scripte ca fiind consilier al directorului al Regionalei CF Brasov, Ioan Pintea, dar isi face veacul in biroul sau spatios (nr.59) de la etajul 3 al Palatului CFR pus la dispozitie de directorul general Marius Chiper. Mai mult, Costescu benenficiaza de masina de serviciu cu sofer si acces pe la intrarea principala a Ministerului Transporturilor.

Insa, de ieri, Dan Costescu a fost trimis Marius Chiper sa reprezinte CFR SA si totodata Ministerul Transporturilor la o susa pe probleme de competitivitate la Bruxelles, dupa care va face o escala pe la Paris la o sinecura feroviara unde se viseaza sef. In acest turneu decontat din caseria CFR SA si poate chiar de Ministerul Transporturilor, Dan Costescu este insotit de Alexandra Simionescu, o duduita de 25 de ani de la compania condusa inca de Chiper.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE