Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tatăl care a agresat un elev în curtea liceului din Peştişani a fost reţinut

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, acuzat că a agresat un elev în curtea liceului din comuna Peştişani, a fost reţinut, miercuri seara, de poliţişti. Părintele era supărat că fiica sa a fost lovită cu bulgări de zăpadă şi a intrat în incinta instituţiei de învăţământ cu un cuţit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a declarat că bărbatul a agresat fizic, miercuri, un elev în vârstă de 14 ani. După audieri, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, a dispus reţinerea suspectului pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase.

"Bărbatul de 37 ani, din Peştişani va fi reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj", a declarat Andrei Lazăr. Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest îl reprezintă faptul că elevul de clasa a VIII-a a aruncat cu bulgări de zăpadă spre fiica sa, elevă în clasa a VII-a.

"Postul de Politie Peştişani a fost sesizat cu privire la faptul că în curtea liceului din localitate un bărbat a agresat un elev. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 37 de ani, din localitate, a venit în curtea liceului şi a ameninţat mai multi elevi, iar pe un elev de 14 ani l-a lovit, pe motiv că au aruncat cu bulgari în fiica sa. La controlul corporal, asupra bărbatului a fost găsit un obiect tăietor. A fost condus la sediul Poliţiei", a mai declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Directorul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi", Ileana Marinescu, a declarat că incidentul s-a petrecut în pauză. "S-a întâmplat în curtea şcolii, în pauză. Copiii s-au jucat cu zăpadă, dar părintele a fost foarte agresiv. A lovit copilul cu pumnul. Sunt şi camere în zonă", a precizat Ileana Marinescu, directorul Liceului Tehnologic "Constantin Brâncuşi", din Peştişani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE