Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tariceanu după audieri: „Procurorii fac vânătoare. Sunt nevinovat!"

Postat la: 11.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost audiat, marti, de instanta suprema, in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Tariceanu a fost pus sa explice mai multe interceptari cu el din dosarul retrocedarii Padurii Snagov si a Fermei Baneasa, in care procurorii il acuza de marturie mincinoasa. Fostul premier a stat in fata instantei mai bine trei ore, timp in care a explicat judecatorilor ca nu a fost informat ca declaratia sa de martor va fi folosita pentru a-l incrimina.

La iesirea de la instanta, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a iesit de la audieri. „Sunt nevinovat in acest dosar. Vreau sa se retina numai adevarul. Acuzatiile aduse de procurori sunt lipsite de orice fel de realitate", a spus presedintele Senatului, marti, dupa audieri. „Acuzatiile procurorilor nu au fundament(...). DNA sa inteleaga ca trebuie sa respecte legea", a adaugat Tariceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE