Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tariceanu despre referendum: "Iohannis nu face altceva decat sa strice imaginea României, punand stampila de coruptie!"

Postat la: 24.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a confirmat ca Parlamentul a primit scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis pentru declansarea procedurii pe referendum, in care se mentioneaza temele legate de aceasta consultare populara.

Tariceanu: "Scrisoarea a ajuns mai intai la presa, pentru ca asta s-a dorit, sa faca valuri in presa. Noi la Parlament avem proceduri pentru ca sa dam drumul la solicitarea presedintelui. Acum, in ceea ce priveste substanta referendumului discutam. Nu mai este vorba de gratiere acum, probabil ca a avut consilieri care i-au spus ca pe gratiere nu se poate face. Atunci presedintele a als alte teme, precum combaterea coruptiei, cu care toata lumea e de acord, dar presedintele pune o eticheta pe România, ca este o tara corupta, iar coruptia este in toate tarile si sigur ca trebuie combatuta, insa Iohannis face rau imaginii tarii.", a afirmat presedintele Senatului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE