Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tanara de 18 ani, victima unui viol in grup al unor imigranti sirieni

Postat la: 30.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In orasul Freiburg din sud-vestul Germaniei sunt prevazute mai multe manifestatii, in urma unui viol care ar fi fost comis de un grup de barbati in majoritate sirieni asupra unei tinere de 18 ani.

Opiniile sunt impartite. Formatiunea de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) i-a indemnat pe cetateni sa iasa in strada pentru a-si exprima furia fata de cele intamplate, in timp ce contramanifestanti au chemat la protest impotriva incercarilor de a folosi acest incident pentru a amplifica sentimentele anti-migranti. Tanara a reclamat politiei faptul ca a fost violata in noaptea de 13 spre 14 octombrie de un grup de barbati dupa ce a fost la un club in centrul orasului universitar din Baden Wurttemberg.

Ea afirma ca a fost in club impreuna cu o prietena si ca un barbat i-a strecurat ceva in paharul de bautura pe care i-l oferise pentru a nu opune rezistenta. Ea a parasit clubul in compania persoanei respective si apoi a fost agresata intr-un tufis de unul dintre suspecti, urmat de ceilalti.

La Biroul de investigatii criminale din Freiburg a fost infiintata o echipa speciala de ancheta. Un grup sapte cetateni sirieni cu varsta intre 19 si 29 de ani si un german de 25 de ani, sunt vizati de ancheta, dar se crede ca in agresiune au fost implicati mai multi barbati. Potrivit autoritatilor, barbatii, dintre care majoritatea traiesc in centre pentru refugiati din Freiburg, sunt cunoscuti pentru alte delicte. Acum doi ani, intr-un alt caz care a socat comunitatea locala din Freiburg, o alta tanara a fost ucisa, vinovat fiind un tanar refugiat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE