Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tăriceanu s-a autodenuntat în direct: "Am facut trafic de influenţă la Guvern"

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a recunoscut în direct la o televiziune de ştiri că a făcut "trafic de influenţă" la Guvern, pentru Republica Moldova. "Mă denunţ în direct", a anunţat Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a venit cu o serie de precizări, după ce în media a apărut informaţia potrivit căreia acesta a fost la sediul Guvernului chiar în momentul în care Ministrul Justiţiei îi prezenta premierului concluziile evaluării lui Lazăr şi Kovesi.

"Am fost ca să fac trafic de influenţă. Am vorbit cu premierul Grindeanu. Mă denunţ în direct! Am făcut trafic de influenţă pentru o ţară, pentru Republica Moldova. I-am spus premierului că Parlamentul cu Guvernul... împreună trebuie să facem o analiză serioasă a modului în care ne articulăm acţiunea de sprijinire a Moldovei de a continua parcursul proeuropean, în contextul alegerii unui preşedinte vădit antieuropeam şi anti-NATO. În loc să acordăm sume de bani către buget, dar fără o destinaţie precisă, cred că trebuie să mergem pentru proiecte concrete: gazoductul, autobuze, drumuri moderne, lucruri care să se poată identifica foarte bine cu ajutorul pe care îl dăm, sau cum a decis, de exemplu, Guvernul Ponta pentru renovarea grădiniţelor", a declarat Tăriceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE