Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tânăr înjunghiat de 20 de ori în abdomen. Presupusul agresor: "Veniţi să mă luaţi!"

Postat la: 11.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr din comuna Coarnele Caprei, judeţul Iaşi, a fost înjunghiat, luni, de 20 de ori în abdomen, echipele de intervenţie fiind anunţate tocmai de presupusul agresor, care a sunat la 112 spunând "Veniţi să mă luaţi". Tânărul înjunghiat a fost preluat de un elicopter.

Elicopterul SMURD a fost solicitat, luni la prânz, în comuna ieşeană Coarnele Caprei, după ce printr-un apel la 112 s-a anunţat că o persoană a fost înjunghiată de 20 de ori în abdomen. Cel care a făcut apelul a fost chiar presupusul agresor. "În urmă cu puţin timp am primit un apel la serviciul 112 prin care eram anunţaţi că persoana respectivă a înjunghiat cu un cuţit un bărbat, la bar. <Veniţi să mă luaţi>, a fost mesajul acestuia. Mai multe informaţii nu avem. O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

În urma apelului, la Coarnele Caprei a plecat şi elicopterul SMURD pentru a prelua persoană rănită. "Elicopterul SMURD s-a deplasat la Coarnele Caprei pentru a prelua un pacient în vârstă de 20 de ani care are multiple plăgi înjunghiate abdominale. El se află în şoc hemoragic", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU - SMURD Iaşi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE