Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tânăr de 17 ani găsit spânzurat într-o toaleta a spitalului

Postat la: 28.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 17 ani s-a sinucis în toaleta salonului în care era internat, la Spitalul Județean Vaslui. Pacientul venise în secția ORL de o săptămână, cu otită.

Cei care l-au găsit au fost colegii de salon, care au alertat imediat medicul de gardă. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, tânărul nu a mai putut fi salvat. Din câte se pare familia acestuia nu se află la primul incident de acest fel. În urmă cu un an, mama tânărului și-a mai îngropat un fiu, care s-a sinucis tot prin spânzurare. "Este vorba despre un pacient de 17 ani, internat cu otită purulentă, care a fost văzut și tratat de neurolog, de infecționist. Avea computer tomograful făcut. Joi seara, în jurul orei 22:00, pacientul a intrat la baie, colegii din salon au tot așteptat să iasă de acolo.

După ce au văzut că nu iese, au intrat si l-au găsit spânzurat de calorifer cu șiretul de la pantalonii de pijama. A venit imediat medicul de gardă, care a început imediat să-i facă resuscitarea. A fost dus pe Terapie Intensivă. Acolo a început să aibă ritm cardiac. Ulterior, a avut valori tensionale mari. S-au instalat aritmii de toate categoriile si la sase dimineață s-a constat decesul. Nu avea în antecedente afecțiuni psihice" a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Județean de Urgentă Vaslui.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE