Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suspiciune de toxiinfecţie alimentară la o pensiune din Alba

Postat la: 30.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje Smurd Serviciile medicale de urgenţă SMURD din Alba Iulia şi Sebeş au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un posibil caz de toxiinfecţie alimentară, înregistrat la o pensiune din comuna Vinţu de Jos.

Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi SMURD din Alba Iulia şi Sebeş au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, la un posibil caz de toxiinfecţie alimentară la o pensiune aflată în drumul spre Vinţu de Jos. Din primele informaţii primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, aproximativ 30 de persoane, care au acuzat simptome ale unei toxiinfecţii, au avut nevoie de îngrijirile medicilor. Pensiunea aparţine firmei Karma&Toya SRL. Potrivit unor martori, persoanele afectate, printre care şi copii, ar fi participat la o nuntă, la pensiunea "Drumul Dragostei". Acestea ar fi acuzat o stare generală de rău, cu greaţă, vărsături şi dureri abdominale.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE