Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suspecta crimei de la metrou a fost reţinută. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului

Postat la: 13.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit imaginilor de pe camera de filmat publicate de Poliţie, o femeie de 25 de ani a fost împinsă, marţi seară, de o altă femeie pe şine. Suspecta ar mai fi încercat să împingă pe cineva la o altă staţie de metrou, tot în cursul zilei de marţi, 12 decembrie. Poliţia a căutat-o pe suspectă marţi seara la toate staţiile de metrou din Bucureşti şi a dispus agenţi să patruleze în fiecare staţie.

Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau. Potrivit ultimelor informaţii, tânăra care a murit marţi seară era însărcinată şi era din Craiova. Mai mult, se pare că şi suspecta în acest caz este o craioveancă. Magdalena s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a făcut niciun fel de declaraţii în faţa anchetatorilor. Suspecta în vârstă de 36 de ani a fost reţinută după ce a fost audiată timp de mai multe ore, marţi noaptea, la sediul Poliţiei Capitalei.

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicare şi pentru spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre. Felicităm echipa Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la staţia de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, Eroii Zilei", a transmis Poliţia Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE