Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit in urma unui accident de masina. Asasinat la comanda?

Postat la: 22.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul Hexi Pharma s-a stins din viata duminica seara, in urma unui grav accident de masina, conform unor surse apropiate acestuia.Sursa citată susține că acesta ar fi fost identificat după actele găsite în mașină. Condrea ar fi intrat cu mașina într-un copac din cauza vitezei excesive. Nu este exclusa nici ipoteza ca masina să fi fost implicata intr-un incident de trafic anterior, care sa-i fi schimbat traiectoria.

Patronul HexiPharma, Dan Condrea a murit într-un accident de mașină. Automobilul a fost facut praf lângă localitatea Buftea, venind dinspre Corbeanca, din apropierea Capitalei. Omul a murit pe loc. Era singur în mașină. Deja circula pe retelele de socializare mai multe scenarii conform carora Condrea ar fi fost asasinat, accidentul fiind unul comandat in stil mafiot.

Condrea avea relatii la varf, ba chiar s-a speculat in presa ca nu putea avea 13.700 de contracte obtinute pe cele 5 firme ale sale si alte societati off-shore daca nu ar fi intors spaga la potentatii din guvers si ministerul sanatatii. Condrea, daca ar fi vorbit, ar fi avut multe de spus despre aceasta mafie din Sanatate. In acest sens, multa lume din zona juridica se intreaba pe buna dreptate de ce patronul Hexi-Pharma nu a fost arestat preventiv si mentinut acest arest pe o perioada minima de 30 de zile.

Ciudat este ca patronul Hexi-Pharma nu a franat, avea o viteza de aproape 150 km/h. El a fost practic desfigurat si mutilat, sotia sa l-a recunoscut doar dupa haine, iar cei de la descarcerare au gasit actele sale in apropierea masinii. Zona pe care se deplasa era un drum drept, nu era umed pe jos, masina era cu tractiune fata, deci nu avea cum sa intre in derapaj, iar unul din martori sustine ca a fost depasit in trafic de masina lui Condrea, cu viteza foarte mare, dupa care s-a lovit de trei copaci si a ajuns la 40 de metri de carosabil.


DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE