Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Superalimentele pe care nutriţioniştii le consumă la fiecare masă

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Superaliment" este denumirea populara a acelor alimente care au beneficii suplimentare, pe langa simpla functie de nutritie. Ele au concentratii mari din substante active benefice pentru corpul uman.

Dacă gustul nu este atrăgător de la prima încercare, misiunea nu trebuie abandonată! Ele pot fi consumate în cantități foarte mici la început și mai rar, urmând a crește progresiv rația până ajungem la porția recomandată pe etichetă sau de către nutriționiști, scrie kudika.ro.

Fructele Goji

Delicioase, acestea pot reprezenta o gustare sănătoasă sau o alternativă la nuci și alune prăjite ori la rontanele. Goji sunt pline de vitamine, minerale și mai ales antioxidanți, având puternice roluri energizante. Persoanele care acuză frecvent stări de oboseală pot introduce în dieta zilnică fructele Goji. Fructele Goji mai sunt recunoscute pentru stimularea funcțiilor sistemului imunitar, dar totodată și pentru sporirea fertilității.

Pudra de măceșe

Pudra de macese este ideală pentru perioadele de oboseală, de suprasolicitare sau convalescență, fiind puternic energizantă și conținând o cantitate însemnată de vitamina C. Așadar, pudra de macese este cunoscută pentru proprietăți intens antioxidante și pentru susținerea imunității.

Sunt recomandate 1-2 lingurițe pe zi, pudra o puteți adăuga în diverse preparate care nu au fost supuse termic (salate, smoothie-uri) sau o puteți consuma ca atare cu puțină apă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE