Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Subprefectul de Teleorman a fost chelner, iar prefectul agent comunitar

Postat la: 10.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rezerva de cadre a PSD-ului are resurse de o valoare intelectuală nebănuită. De ieri, județul Teleorman, care l-a dat țării pe Liviu Dragnea, are ca prefect un fost agent comunitar și ca subprefect un fost ospătar, informează EVZ.

Subprefectul de Teleorman, Nelu Ionel Oprea, se poate considera un om norocos. Premierul Sorin Grindeanu i-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui. Fix când a împlinit 45 de ani a fost numit în funcția de subprefect. Noul oficial al Executivului în teritoriu ne-a mărturisit că, în urmă cu 13 ani, tot de ziua lui, el a intrat în posesia diplomei de la Facultatea de Drept a Universității Ecologice. Despre Nelu Ionel Oprea, originar din comuna Ciolănești, gurile rele din județul păstorit de Liviu Dragnea, au spus că a fost ospătar, înainte de a își începe cariera fulminantă care l-a propulsat în fruntea administrației locale.

Mai exact, el a lucrat la „Bar Paradis" și la Restaurantul Interagro, din Zimnicea, care aparțin miliardarului Ioan Nicolae. Acolo, scrie presa locală, îi turna în pahar lui Niculae. L-am întrebat pe Nelu Oprea dacă a fost ospătar deoarece, în CV-ul public, se află doar activitatea sa de după anul 2004. „ Da! Adică am fost lucrător comercial. Dar nu îl cunoșteam personal pe domnul Ioan Nicolae. Sunt și răutăți scrise despre mine", ne-a răspuns oficialul de la Teleorman.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE