Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUA se pregateste de razboi. Pentagonul trimite echipament militar in Romania

Postat la: 01.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pentagonul a anuntat luni ca aproximativ 70 de piese de echipament militar american urmeaza sa soseasca in Romania din Germania marti, in timp ce Statele Unite isi sporesc sprijinul acordat aliatilor europeni.

In plus fata de acest lot de echipament militar, alte echipamente vor sosi in Bulgaria si Lituania spre sfarsitul lunii decembrie, a declarat reporterilor purtatorul de cuvant al Pentagonului Jeff Davis. Secretarul american al apararii Ash Carter a anuntat, in timpul unei vizite in Estonia la inceputul acestui an, ca SUA vor stationa temporar suficiente vehicule si echipamente asociate in Europa Centrala si de Est pentru a sustine o brigada de blindate.

Amplasarea lor ar facilita circulatia fortelor americane de rotatie in regiune si participarea la antrenamente si exercitii, a adaugat Davis. "Aceste angajamente continue consolideaza capacitatea noastra de a lucra in mod eficient intre aliatii nostri, intareste increderea si ne ajuta sa construim relatii de durata ce vor fi baza viitoarei securitati in regiune", a mai spus Davis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE