Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Start-up Nation: Înființarea de SRL-uri a accelerat pe perioada programului

Postat la: 11.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Numărul de societăți cu răspundere limitată (SRL) nou inființate în primele 7 luni ale anului 2017 s-a majorat cu 45% față de aceeași perioadă a anului precedent, spune ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, care pune această creștere pe seama programului Start-up Nation.

"În primele 7 luni din 2017 s-au înființat cu 45% mai multe firme (SRL-uri) decât în aceeași perioadă a anului trecut și cu aprox. 37% mai mulți agenți economici (inclusiv PFA-uri). În lunile mai, iunie și iulie s-au înființat de peste 2 ori mai multe SRL-uri decât în aceeași perioadă a anului trecut. Această evoluție ne arată că Start-up Nation a reușit să mobilizeze resursele antreprenoriale ale Românilor" - a scris Laufer pe Facebook, citând informații de la Registrul Comerțului. Prin programul Start-up Nation, statul pune că oferă un ajutor nerambursbil de maximum 200.000 de lei unor firme mici și mijlocii înființate după 30 ianuarie 2017.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE