Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stațiile de metrou Tineretului și Apărătorii Patriei se deschid mai devreme cu o zi

Postat la: 05.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Stațiile de metrou Tineretului și Apărătorii Patriei se deschid pe 5 septembrie. Metrorex anunță că deschide accesul călătorilor în stațiile Tineretului și Apărătorii Patriei, marți - 5 septembrie 2017, cu o zi mai devreme față de data anunțată 6 septembrie 2017.

La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe șantiere și lucrează intens pentru reducerea tîmpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp posibil, informează Metrorex, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Proiectul de modernizare a instalațiilor de control-acces se află în plin proces de implementare și că orice nereguli sesizate sunt transmise Constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii să poată beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur și confortabil.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE