Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Spectaculos cu Raed Arafat: interventie la limita!

Postat la: 01.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un echipaj de salvamontisti de la Balea a intervenit sambata in Valea Doamnei, din Muntii Fagaras, pentru transportarea unei turiste de 60 de ani la elicopterul SMURD, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu.

Din primele informatii, femeia accidentata a suferit un traumatism la un picior. Zona in care s-a accidentat turista era acoperita cu zapada. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a postat pe contul sau de Facebook imagini din timpul interventiei elicopterului SMURD.

"O noua misiune efecuata de elicopterul SMURD Mures in colaborare cu echipele de la Salvamont. O persoana cu fractura a fost recuperata din munti cu ajutorul troliului dupa ce medicul a fost coborat sa o asiste si sa o pregateasca. Transportul pacientului ar fi durat cateva ore pe cale terestra daca nu era posibilitatea de utilizare a troliului recent introdusa cu sprijinul programului guvernului Elvetian si al colegilor de la serviciul de salvare aeriana REGA din Elvetia!", scrie Raed Arafat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE