Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sotia lui Vasile Turcu le-a marturisit anchetatorilor ultima dorinta a acestuia

Postat la: 10.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vasile Turcu s-a stins din viata in noapte de miercuri spre joi, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce fostul actionar al Dinamo a fost internat cu o saptamana in urma, fiind gasit spanzurat in propria locuinta.

Cum nimic din comportamentul lui Vasile Turcu nu trada faptul ca acesta urma sa isi puna capat zilelor, sotia fostului actionar de la Dinamo a marturisit ca acesta s-a purtat absolut normal in respectiva dimineata cand s-a intamplat evenimentul sumbru. De asemenea, acesta ar fi avut o ultima dorinta si a rugat-o pe sotia sa sa ii cumpere fructe.

"S-a purtat normal in acea dimineata, chiar m-a rugat sa-i iau niste fructe", le-ar fi marturisit anchetatorilor absolut socata sotia lui Vasile Turcu. Acesta s-a stins din viata, la o saptamana in care a fost in coma profunda. Familia lui este indurerata si nici macar nu il va putea inmormanta crestineste, deoarece Biserica Ortodoxa condamna sinuciderea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE