Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sotia lui Andrei Gheorghe, mesaj pe Facebook: Asa erai tu, extraordinar... asa o sa ramai in memoria si inimile noastre

Postat la: 20.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andrei Gheorghe a incetat din viata, luni seara, la varsta de 56 de ani. Din investigatiile preliminare, jurnalistul ar fi suferit un stop cardiorespirator. Pagina sa de Facebook a fost asaltata de mesaje de condoleante si simpatie.

Fosta lui sotie, Petruta Gheorghe, i-a adresat un mesaj emotionant. "Iubitul meu care nu mai esti aici... Ramai doar in inimile noastre. O sa spun despre tine ca esti extraordinar, ca ai trait extraordinar, ai iubit si gresit si facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar... asa o sa ramai in memoria si inimile noastre", a scris Petruta Gheorghe pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe.

Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE