Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sora lui Florin Busuioc, anunt ingrijorator: Lupta va fi lunga

Postat la: 08.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Raluca Iorga, sora vedetei Pro TV Florin Busuioc, le-a multumit tuturor celor care au transmis un gand bun, si spune ca starea de sanatate a lui Busu este stabila, dar pericolul nu a trecut.

Actorul si prezentatorul Florin Busuioc a vazut moartea cu ochii, marti seara, dupa ce s-a prabusit fara suflare spre finalul unui spectacol pe care il sustinea la Craiova. Facuse trei infarcte, insa medicii au intervenit la timp si i-au salvat viata printr-o operatie.

Ieri a fost transferat cu un elicopter la spitalul Fundeni din Capitala, unde este monitorizat incontinuu de medici. In tot acest timp, familia si prietenii i-au stat aproape si s-au rugat pentru starea lui de sanatate.

„Va multumim din suflet tuturor pentru urarile de bine si sanatate adresate fratelui meu. Starea lui e stabila deocamdata, insa lupta va fi lunga probabil. O rugaciune i-ar prinde bine. Doamne ajuta!", a scris Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, pe contul sau de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE