Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sofer arestat de politistii ieseni dupa ce a intrat cu masina intr-un alt autoturism. Conducea beat si cu permisul suspendat

Postat la: 18.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au arestat preventiv pentru 30 de zile un sofer care a condus beat si cu permisul suspendat. La data de 14 iunie, in jurul orei 18.00, politistii rutieri au fost sesizati, despre faptul ca pe strada Tatarasi din municipiul Iasi, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducatorul auto s-ar afla sub influenta bauturilor alcoolice.

"Din cercetarile efectuate la fata locului, a rezultat faptul ca un barbat, de 27 ani, din mun. Iasi, in timp ce ar fi condus un auto pe str. Tatarasi dinspre Piata Chirila catre B-dul Tudor Vladimirescu, cel mai probabil pe fondul consumului de bauturi alcoolice, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si ar fi intrat in coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. In urma testarii cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca soferul de 27 ani avea o imbibatie de mult peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatului i-au fost prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodata, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, s-a constat faptul ca acesta are dreptul de a conduce suspendat. In baza probatoriului administrat in cauza, la data de 15 iunie a.c., politistii Biroului Rutier Iasi au retinut barbatul pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 16 iunie, barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale. Parchetul a dispus prezentarea sa cu propunere de arestare preventiva Judecatoriei Iasi. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si a dispus arestarea preventiva a barbatului pentru 30 zile. Persoana a fost reintrodusa in Arestul IPJ Iasi. Cercetarile continua", au comunicat reprezentantii IPJ Iasi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE