Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soţul poliţistei care şi-a înjunghiat şeful a fost găsit spânzurat

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Soţul poliţistei din judeţul Olt care, în urmă cu cinci ani, şi-a înjunghiat şeful a fost găsit, joi, spânzurat în locuinţa din comuna Curtişoara. Femeia şi-a înjunghiat şeful pe motiv că nu mai suporta abuzurile acestuia.

Poliţiştii susţin că bărbatul a fost găsit fără suflare şi manevrele de resuscitare nu au mai avut niciun rezultat. Este vorba de Relu Renghea, fostul soţ al poliţistei Melania Renghea, care, în decembrie 2012 şi-a înjunghiat fostul şef de la Poliţia oraşului Balş, Gheorghe Barbu, şi i-a acuzat pe acesta şi pe mai mulţi şefi din IPJ Olt că ar fi violat-o.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a confirmat sinuciderea bărbatului şi că în aceste momente se fac cercetări la faţa locului. "În acest moment o echipă se află la faţa locului pentru verificări. A fost găsit spânzurat într-o locuinţă din Curtişoara", au declarat surse din poliţie, potrivit cancan.ro. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că bărbatul s-a sinucis, joi după-amiază, spânzurându-se.

„Apelul la 112 a fost la ora 15.20. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, care s-a spânzurat. Nu s-au mai făcut manevre de resuscitare, fiind decedat de mai multă vreme. Medicii doar au declarat decesul", a spus medicul Alina Duminică.

În luna mai 2016, Melania Renghea a fost găsită vinovată de tentativă de omor calificat de magistraţii Curţii de Apel Craiova şi condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă. În plus, Melania Renghea a susţinut că a fost plasată de fostul său şef, ca favor sexual, mai multor şefi ai IPJ şi din Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş. Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cei care au investigat acuzaţiile poliţistei, au constatat că aceste fapte nu există.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE