Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soția unui cântăreț de muzică populară, șeful controlorilor de trafic rutier

Postat la: 23.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea Ministrului Transporturilor a decis ca in locul Doru Stefan la sefia Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR) sa fie numita Florentina Ciordas, inspector de specialitate la Agenţia Naţionala pentru Achiziţii Publice si totodata sotia solistului de muzica populara angajat al Ministerului de Interne-Radu Ciordas.

Numirea Florentinei Ciordas in aceasta functie este oarecum surprinzatoare intrucat aceasta a fost protagonista unui scandal de proportii in anul 2004 privind atribuirea licentelor pentru transportul interjudetean intre Bucuresti si judetul Ilfov. In acea perioada, Florentina Ciordas se numea Florentina Tont si era director adjunct al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) , iar in acel scandal al licentelor a fost implicat si actualul deputat PSD de Bacau- Lucian Sova si totodata secretarul general al Comisiei pentru transporturi si infrastructura din Camera Deputatilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE