Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sindromul american: Un elev din Ineu s-a dus la școală cu un pistol

Postat la: 19.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un elev a pătruns cu un pistol de tip airsoft în incinta Colegiului "Mihai Viteazul" din oraşul Ineu, din judeţul Arad, a informat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, sublocotenent Valeriu Macovei.

Potrivit sursei citate, luni, în jurul orei 10.35, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine şi siguranţă publică pe raza oraşului Ineu deoarece existau informaţii că în incinta Colegiului "Mihai Viteazul" din oraş se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol. Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, însă ajunşi acolo au constatat că persoana în cauză plecase. Imediat s-a trecut la identificarea şi căutarea lui. Din relatările elevilor aflaţi în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul "Sava Brancovici", Ineu.

"Atât echipajul de Poliţie, cât şi cel de Jandarmi, s-au deplasat la Liceul "Sava Brancovici" unde, în urma discuţiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul în cauză este Cristea F.D şi care, conform planificării, ar trebui să se afle la orele de practică. Luându-se legătura cu cadrul didactic responsabil de îndrumarea elevului în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018", a declarat sublocotenent Valeriu Macovei. Având aceste informaţii şi având o fotografie a celui căutat, echipajul de jandarmi a pornit în căutarea tânărului, în incinta barurilor şi restaurantelor de pe raza oraşului Ineu, acesta fiind identificat în scurt timp în incinta Restaurantului "Intim", unde se afla la o masă împreună cu o persoană de sex feminin.

"După ce şi-au declinat calitatea, membrii echipajului de jandarmi au trecut la identificarea adolescentului şi, în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, a fost găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător", a mai spus sublocotenentul Valeriu Macovei. Ofiţerul de Informare, relaţii publice şi relaţii cu publicul al IJJ Arad a adăugat că, tânărul, Cristea F.D., a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Ineu, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE