Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Sindicalistul Rădoi jubilează că a rămas ministru Cuc-ul lui Bădălău

Postat la: 17.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Controversatul etern lider al sindicalistilor de la metrou, Ioan Radoi, este in culmea fericirii pentru ca Razvan Cuc a ramas ministrul Transporturilor si in cabinetul Tudose. De ce? Pentru ca spera ca ministrul impus de baronul PSD de Giurgiu- Niculae Badalau, sa-i prelungeasca contractul de inchiriere a spatiilor comerciale din statiile de la metrou, chiar daca se pune problema ca metroul sa treaca la Primaria Capitalei.

Trebuie precizat ca printr-un aranjament politic s-a ajuns ca, din 1994, firma detinuta de Uniunea Sindicatelor Libere din Metrou (USLM) al carui etern lider este fostul parlamentar PSD Ion Radoi- Sindomet Servcom SRL, sa detina monopolul inchirierii spatiilor comerciale din statiile de metrou. Astfel, circa 5.000 mp de spatii comerciale din statiile de metrou sunt inchiriate de firma sindicalistilor de la Metrorex catre diversi agentii economici cu sume destul de consistente. In plus, din 2007, pentru exploatarea spațiilor pentru publicitate, Metrorex s-a asociat în participațiune cu Sindomet Servcom dar și cu alte doua firme-Euromedia Group şi Spectacular OOH Printing. Insa, prin 2013, Corpul de control al primului ministru si Curtea de Conturi a Romaniei au precizat ca aceste asocieri sunt ilegale si paguboase pentru Metrorex, fapt pentru care au sesizat DNA.

Dar, pana in prezent procurorii DNA n-au ajuns la niciun rezultat, desi au trecut mai bine de trei ani de la sesizarea Corpului de control si mai bine de un an de zile de la cea a Curtii de Conturi a Romaniei. Cu toate ca acest dosar este pe rolul DNA, Radoi face presiuni sa i se prelungeasca contractul, avand promisiuni serioase de prelungire din partea ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Insa, exista o problema. Problema se numeste baronul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, cel care l-a impus pe Cuc la sefia Ministerului Transporturilor. Badalau nu vrea sa auda de Radoi, fiind la cutite cu acesta, si cei din PSD stiu acest lucru, in timp ce Cuc este in relatii excelente cu sindicalistul de la metrou. Ramane de vazut cu cine va juca Cuc: cu Badalau sau cu Radoi?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE