Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, în doliu

Postat la: 11.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea Simona Halep a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, cu câteva ore înainte de debutul său la Indian Wells, că bunicul său a încetat din viaţă. Sportiva a scris că bunicul său era foarte mândru de ea, de faptul că nu a cedat niciodată.

"Papu... un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta... Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț.
Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp - și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată... și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație.
Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. Dumnezeu să te odihnească, Papule. Mereu vei fi în sufletele noastre", a scris Halep.

Românca joacă în noaptea de sâmbătă spre duminică cu croata Donna Vekici, în turul al doilea de la Indian Wells.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE