ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Silvio Berlusconi ar vrea să vândă AC Milan un afacerist thailandez

Postat la: 02.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gazzetta dello Sport scrie anunta ca fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi ,acum in varsta de 79 de ani, a ajuns la o intelegere cu omul de afaceri thailandez Bee Taechaubol pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni al clubului rossonero. Afaceristul thailandez numit Mr. Bee ar urma sa achite suma de 500 de milioane de euro pentru 60% din actiunile clubului italian.

Insa, Gazzetta dello Sport scrie ca Berlusconi ar vrea totusi sa cedeze doar 51% din actiuni, astfel ca suma ar urma sa fie undeva intre 400 si 500 de milioane de euro. Trebuie precizat ca la 20 februarie 1986, Silvio Berlusconi a devenit patronul clubului AC Milan. Averea lui Bee Taechaubol este estimate la circa 1,2 miliarde de dolari si el ar urma sa cumpere clubul AC Milan impreuna cu mai multi investitori. In urma cu doi ani, concitadina si marea rivala a lui AC Milan, Inter, a fost cumparata de un alt asiatic, indonezianul Erick Thohir.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE