Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Si-a amanetat telefonul pentru a cumpara cutitul cu care si-a ucis fosta iubita!

Postat la: 29.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ce demoni prind contur in mintea unui criminal, care nu vede alta solutie decat moartea pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta? In Untesti, judetul Vaslui, un barbat a facut totul pentru a-si ucide fosta iubita, amanetandu-si telefonul pentru a-si putea cumpara un cutit cu ajutorul caruia si-a ucis concubina. In urma tragediei, trei copii au ramas fara mama.

Crima a avut loc miercuri, sub ochii mamei victimei. Andrei Negrut, criminalul de 28 de ani, si-a amanetat telefonul, apoi a mers la magazinul satesc unde si-a cumparat cu banii primiti un cutit, bere si tigari. S-a dus apoi direct la locuinta mamei femeii, unde stia ca o va gasi pe fosta sa iubita, a intrat inauntru si i-a infipt cutitul de doua ori in gat.

Mama tinerei povesteste ca cei doi s-au separat in urma cu un an, dupa ce fiica ei a indurat batai crunte. Tanara, impreuna cu unul dintre copii, de un an si jumatate s-a mutat la parintii ei, satula de batai si crize de gelozie.  Un ofiter al Directiei Generale Anticoruptie a fost gasit mort in casa de una dintre fiicele sale. Ofiterul DGA gasit mort avea 38 de ani, era casatorit si avea 3 copii. Barbatul lucra in cadrul DGA inca de la infiintarea institutiei si, potrivit primelor informatii, nu era cunoscut ca avand probleme de sanatate. Medicii de pe ambulanta au incercat sa-l resusciteze, insa fara succes. Politistii au deschis dosar de moarte suspecta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE