Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sfârşit tragic pentru puma care a reuşit să treacă de zeci de ori autostrăzi aglomerate, devenind faimoasă pe internet. Nu a calcat-o masina!

Postat la: 10.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O pumă, celebră pe internet şi iubită de localnicii din zona din California în care trăia, a murit în incendiile care au cuprins statul american, transmite USA Today.

Animalul, cunoscut după indicativul P-64, era renumit pentru faptul că a reuşit să treacă de zeci de ori peste autostăzi aglomerate din zona oraşului Los Angeles, fără a fi rănit. P-64 a folosit de multe ori, pentru a trece autostrada 101, un canal de scurgere, care deseori este plin de apă şi alte obstacole. De aceea, felina a primit porecla „Culvert Cat" (culvert - canal de scurgere). Felina a trecut, în doar 9 luni, de 41 de ori autostrăzile 101 şi 118, care au făcut nenumărate victime în rândurile animalelor sălbatice din zonă. Puma a fost găsită moartă, cu arsuri grave pe labe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE