Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sef de institutie publica prins in flagrant in timp ce lua spaga

Postat la: 14.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pe o durata de 60 de zile, incepand cu data de 14.12.2018, a inculpatului TANASESCU DAN, director executiv in cadrul Directiei pentru Agricultura Judeteana Gorj, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita.

Inculpatul Tanasescu Dan va depune o cautiune in valoare de 50.000 lei, care va fi consemnata pe numele inculpatului la dispozitia Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie sau prin constituirea unei garantii reale, mobiliare ori imobiliare, in limita sumei respective, in favoarea aceleiasi unitati de Parchet.

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista date si probe care contureaza urmatoarea stare de fapt:
La data de 13 decembrie 2018, inculpatul Tanasescu Dan, in calitate de director executiv in cadrul Directiei pentru Agricultura Judeteana Gorj, in exercitarea atributiilor de serviciu, a primit de la o persoana suma de 2.000 de lei, moment in care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante. Banii respectivi au fost pretinsi si primiti de inculpat in scopul realizarii demersurilor necesare obtinerii, de catre acea persoana, a subventiei pentru programul „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate".

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, inculpatul Tanasescu Dan trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:

a) sa se prezinte la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova ori de cate ori este chemat;
b) sa informeze de indata Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova cu privire la schimbarea locuintei;
c) sa se prezinte la Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Gorj - Serviciul de Investigatii Criminale conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat.
d) sa nu paraseasca teritoriul Romaniei, decat cu incuviintarea prealabila a procurorului;
e) sa nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele mentionate in ordonanta de dispunere a controlului judiciar;
f) sa nu desfasoare activitatea in exercitarea careia a savarsit fapta, respectiv calitatea director executiv al Directiei pentru Agricultura Judeteana Gorj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE