Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Securistul tot securist! Gabriel Oprea s-a intalnit cu reprezentantii unor sindicate, desi acestea ar trebui sa fie apolitice

Postat la: 11.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Oprea, omul care este cercetat in dosarul mortii politistului Gigina vrea sa isi faca reintrarea pe scena politicii mari. Oprea continua sa organizeze diverse intalniri care mai de care mai controversate.

In urma cu ceva timp, Gabriel Oprea a participat in cadrul unei intalniri organizata chiar in sediul partidului fantoma, UNPR. Nici mai mult nici mai putin la intalnire au participat, culmea, reprezentantii sindicatelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, semn ca institutiile care ar trebui sa fie depolitizare, sunt departe de acest principiu.

"Presedintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a avut marti, 10 iulie 2018, o intalnire informala cu liderii sindicatelor din Ministerul Afacerilor Interne: Dumitru Coarna - presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Florin Vilnei - presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Politie "SED LEX", Iulian Surugiu - presedintele Sindicatului National al Agentilor din Politie si Ionel Babus - presedintele Federatiei Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania "ALEXANDRU IOAN CUZA". se arata in comunicatul remis de partidul fantoma UNPR.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE