Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Secretarul de stat Mosteanu de la Transporturi ocupa ilegal functia fiind in contradictie cu NATO

Postat la: 23.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O anomalie fara precedent se petrece la Ministerul Transporturilor, acolo unde Liviu Ionut Mosteanu a fost inscaunat secretar de stat de Dacian Ciolos, avand doar meritul ca i-a fost consilier premierului si ca a "lucrat" in managementul Portului Constanta, in perioada cand aceasta structura cu titulatura de "poarta maritima" a tarii era la cheremul clanului Mazare.

Anomalia despre care vorbim e ca Mosteanu nu are certificat ORNISS, deci nu poate opera cu secrete de stat. Acelasi Mosteanu pe care l-am prezentat anterior drept artizanul - alaturi de vicepremierul Costin Borc - prabusirii TAROM si al privatizarii Aeroportului Otopeni, in favoarea companiei gemane Lufthansa. O serie de articole pe aceasta tema poate fi consultata AICI si AICI.

Chestiunea e ca Mosteanu, ca atare, ocupa ilegal postul de secretar de stat, mai ales ca in privinta aeroporturilor strategice Otopeni, Baneasa, Kogalniceanu, opereaza cu secrete de maxima importanta, fiind aeroporturi strategice NATO. Mai mult, Mosteanu face si desface in Consiliul de Administratie al SC Aeroporturi Bucuresti, numind sefi de CA, intentionand sa numeasca un director aservit la companie care sa respecte interesele clanurilor din Transporturi si sa cedeze in favoarea Germaniei si a companiilor agreate de Merkel Aeroportul Otopeni.

Problema e ca nici nu va putea obtine prea curand un certificat ORNISS de maximum de importanta privind secretele de stat raportat la NATO, intrucat acestea se elibereaza prin presedintia Romaniei, la solicitare, urmand ca o comisie speciala sa cerceteze timp de 90 de zile de la data solicitarii, iar in caz de aviz favorabil sa inainteze spre aprobare al presedintia României. Fireste ca Mosteanu nu mai are timp pana la alegerile parlamentare (cand se va schimba si guvernul) sa obtina acest certificat, deci ocupa ilegal functia de scretar de stat pe specializarea respectiva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE