Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Roşca, elevul care şi-a ameninţat cu bătaia profesoara, a fost cercetat pentru tâlhărie!

Postat la: 14.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Roşca, sau Sebi, cum îi spun colegii, este numele elevului care a ajuns să dea cu subsemnatul la poliție, după ce, nemulţumit de o notă primită, a ameninţat-o pe una dintre profesoarele de la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu" din Râmnicu Vâlcea, acolo unde el învaţă.

Tânărul e departe de a fi un elev model, iar ieşirea necontrolată surprinsă în filmarea postată pe Facebook nu este o excepţie, ci mai degrabă defineşte comportamentul lui. Sebastian Roşca nu are 17 ani, aşa cum au mai toţi elevii de clasa a XI-a, ci are 20 de ani. În anul 2016, a rămas a repetent, însă nu a învăţat nimic din experienţa aceasta. Mai grav, a renunţat la şcoală o perioadă şi s-a reînscris la liceu anul acesta, când a intrat în clasa a XI-a, pe care o repetă.

Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, a fost cercetat în urmă cu trei ani, pentru o tâlhărie. Pe vremea aceea era minor, aşa că a scăpat de închisoare, însă a fost pus sub control judiciar, mai spun sursele citate. Vineri dimineaţă, el a fost săltat direct de acasă şi dus la poliţie pentru audieri. Având în vedere antecedentele, tânărul ar putea ajunge după gratii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE