Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghita a fost eliberat din arest pe cautiune

Postat la: 27.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat român Sebastian Ghiţă a fost eliberat, vineri, din arestul Poliţiei de la Belgrad în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de euro, stabilită de magistraţii sârbi care au luat în discuţie solicitarea avocaţilor apărării.

Surse judiciare din Belgrad au declarat pentru Agerpres că eliberarea lui Sebastian Ghiţă a fost condiţionată de obligativitatea de a nu părăsi capitala Republicii Serbia şi de a se prezenta la poliţie la datele de 1 şi 15 ale fiecărei luni până la soluţionarea dosarului ce i-a fost deschis în instanţă pentru utilizarea unei identităţi false.

În audierea desfăşurată în 19 mai, Sebastian Ghiţă le-a declarat judecătorilor sârbi că nu este de acord cu cererea de extrădare formulată de Ministerul Justiţiei din România întrucât "este persecutat politic", potrivit sursei citate. Conform site-ul agenţiei de presă sârbe Tanjug, în cazul în care Sebastian Ghiţă nu respectă restricţiile impuse de judecător şi procuror, suma de 200.000 de euro va fi confiscată, iar el va suporta consecinţele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE