Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiță audiat prin videoconferință în dosarul "Tony Blair" și cel privind finanțarea Asesoft

Postat la: 06.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghiță va fi audiat, marți, prin videoconferință, de către procurorii români, în două dosare penale în care DNA a cerut arestarea preventivă a fostului deputat.

Mai exact, Ghiță va da explicații în dosarul "Tony Blair", în care este urmărit penal și fostul premier Victor Ponta, dar și în cel în care este acuzat că i-ar fi dat mită o casă fostului primar al Ploieștiului Iulian Bădescu, în schimbul finanțării echipei de baschet Asesoft Ploiești.

Fostul deputat a fost audiat prin videoconferință în data de 22 mai, atunci când magistrații au decis să reia audierea în data din 6 iunie. Totodată, în data de 19 mai, fostul deputat a fost audiat la Belgrad în vederea extrădării. El a refuzat, însă, extrădarea şi a făcut referire la persecuţii politice.

Sebastian Ghiță, arestat preventiv în Serbia în luna aprilie, a fost eliberat de autoritățile sârbe după ce a plătit o cauțiune de 200.000 de euro. Pe numele fostului parlamentar există două mandate de arestare în lipsă emise de magistrații români. Totodată, acesta este inculpat în cinci dosare penale în țara noastră.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE